Ingredienser
Til 4 portioner:
Risottoklatkager
Brug resten af risottoen fra dagen før.
3-4 spsk olivenolie til stegning.
Spinatsauce.
200 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
Salt.
Tilberedning
Risottoklatkager
Rør den kolde risotto blød.tilsæt et piske æg, så binder det risene bedre sammen.
Steges på panden i små kager.
Steges først ved høj varme, bagefter ved lav varme.
Vendes først når der er en tyk stege skorpe.
Spinatsauce.
Skyld spinaten, lad stilken være på.
Kog den lidt mør i 1 dl vand.
Blend spinat, kogevand og olie til en fin tynd sauce.
Smag til med fin hakket hvidløg og salt.
Tip
Server risottoklatkagerne med spinatsauce og lav en lækker salat til.
Uhm den var lækker
God Appetit!
Hilsen Lindas køkken