Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Frørup - levende landsby

Frørup er en gammel landsby med sjæl præget af fine små byhuse og velbevarede bindingsværkshuse omkring bymidten.

Frørup ligger i et flot kuperet område, og udenfor byen findes adskillige fritidslandbrug med heste. Frørup har en god placering 10 km syd for Storebæltsbroen og motorvejen. Vi har fibernet og god infrastruktur.

Frørup

Udover aktivt foreningsliv, skole og daginstitutioner har vi i byen mange unge familier med børn samt unge iværksættere.

Frørup Landsbyråd

Frørup landsbyråd arbejder med forskønnelse af landsbyen, således Frørup er en attraktiv landsby at bo i.
Vi har fokuseret på at opnå dette ved at plante træer i byen og på Regissevej med henblik på at binde Regissekilden sammen med Frørup by. Ligeledes har vi arbejdet med at etablere et rekreativt område på Frørupgaard ved at etablere frugtplantage, by-køkkenhave, naturlegeplads, bålplads og shelter.

Landsbyrådet har gennem et særdeles godt samarbejde med Tårup og Kogsbølle Landsbyråd samt Nyborg Kommune opnået at få en landsbypedel, dog er ordningen desværre sparet væk. For tiden samarbejder vi med Tårup Landsbyråd om at få etableret arkitektegnede sheltere og sauna på Kongshøj Strand.

Har du lyst til at deltage i arbejdet i landsbyrådet, eller går du rundt med gode idéer til f.eks. landsbyforskønnelse, så kontakt nedenstående medlemmer af Frørup Landsbyråd.

Frørup egen

Medlemmer Frørup Landsbyråd:

Anne Pedersen, Frørup Byvej 26: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Inger Mechlenburg, Præstevænget 5: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Camilla Greve Holmestad Frørup Byvej 11: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jannik Pakula, Toftvej 11: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marie Louise Juul-Jørgensen, Frørup Byvej 28 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lene Østerlid, Frørupvej 17: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mød også Frørup Landsbyråd på Facebook 

Frørup Landsbyråd på Facebook

 

Frørup By

 

Frørup By

 

Frørup By