Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Opskrift fra Lindas køkken 

Ingredienser

1/2 kg brød masse
1/2 kg hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 pk. gær 

Tilberedning

Sæt brødresterne i blød i vand et par timer eller dagen før man skal bage.
Tryk vandet ud af brødmassen og smuldre massen så det er helt opløst.
Tilsæt gær, mel ,salt og sukker
Ælt dejen på maskine el. i hånden.
Formes til et brød og bages i form Ca. 1 time ved 160 grader.

Tip

Der er ingen grund til at smide brød rester ud , man kan let bage et nyt brød


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken