Ingredienser
Til 1 portion:
2 æg
1 håndfuld frisk spinat
1 håndfuld frisk persille
75-100 g spidskål eller andet kål
1/4 rødløg
1 gulerod
1 spsk Fiber Husk
2 spsk græskarkerner
1knsp salt
1knsp stødt muskatnød
Fedtstof til stegning: smør el.ekstra jomfru olivenolie.
Tilberedning
Pisk æggene sammem.
Hak spinat og persille.
Snit kålen i tynde strimler.
Skær løget i skiver.
Skræl og riv guleroden.
Bland grøntsagerne sammen med æggemassen.
Tilsæt Fiber Husk og græskarkerner( fin hakkes) og krydderier.
Kom fedtstof på panden ,bred æggemassen ud på den varme pande steges 1-2 min.
Med lidt god vilje kan panekagen vendes og steges færdig 1-2 min.
Tip
Denne pandekage kan deles i 4 trekanter og spises med røget laks el parma skinke.
Jeg spiser den til morgenmad og frokost.
God Appetit!
Hilsen Lindas køkken