Ingredienser
Til 1 portion:
Suppen:
200 g. ærter
En lille håndfuld citronmelisse
2 kammuslinger
En lille håndfuld ærteskud, ellers andet grønt f.eks. persille
2 tsk olivenolie
1 spsk finhakket skalotteløg
3 dl grøntsagsbouillon
2 tsk koldpresset rapsolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 ubehandlet citron
Tilbehør:
Ristet brød
Tilberedning
Varm olien i en gryde, steg løg blanke og bløde, kom ærterne ved, og hæld grøntsagsbouillon i.
Lad suppen simre i 5 min.
Blend suppen med rapsolie og citronmelisse, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Steg kammuslingerne i 1 tsk olivenolie på en meget varm pande, 1 minut på hver side.
Anret suppen med kammusling, citronjulienne og ærteskud.
Tip
Husk skaldyr bliver "gummiagtige" i konsistensen, hvis de oversteges.
God Appetit!
Hilsen Lindas køkken