Ingredienser
Til 4 portioner:
Oksetyndsteg 220 g. pr. person
Marinade til oksestegen:
1 ds. Kokosmælk
1/3 kinesisk soya
2-3 fed hvidløg
5 cm frisk ingefær (hakkes)
Saft fra 1 lime el.citron
6 stk stjerneanis.
1 stort løg i tern.
Syltede rødløg
3 store rødløg
2 tsk. Olie
3 spsk.rørsukker
1/2 dl balsamicoeddike
Lidt salt.
Tilberedning
Oksestegen
Kødet marineres 1 døgn
Marinaden sies, koges op og fløden tilsættes og smages til, jævnes efter behov.
Tilsæt evt. Sukker.
Syltede rødløg
Sukkeret smelter i en gryde, tilsæt løgene som er skåret i både eller ringe sammen olien.
Det hele varmes i 4 min.
Eddike, 1/2 dl vand tilsættes
og løgene koges op i 10 min.
Tip
Du kan også bruge andet kød f.eks. adndebryst eller svinemørbrad til opskriften
Ekstra tilbehør til retten f.eks.: små stegte kartofler, grønne bønner eller ærtepure
Husk: 1 l sovs til 8 pers.
God Appetit!
Hilsen Lindas køkken