Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Koriandergravad okseinderlår med agurkecreme 

Ingredienser

Til 4 portioner:

Tilberedning

Gnid okseinderlåret med salt, farin og korinderfrø.
Lad det trække i 5 dage.
Skæres meget tyndt ud, anret med agurkecreme og ristet rugbrød.

Agurkecreme
Lad yoghurten dryppe af i et par timer (Kaffefilter)
Riv agurken groft ,drys med salt til en del af væsken er trukket ud i en sigte.
tilsæt citron, hvidløg ,salt og peber og yoghurten. 

Tip

Serveres med godt rugbrød


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

Andre opskrifter fra Lindas køkken