Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

 

Risotto med spinat og rejer 

Ingredienser

Til 4 portioner:

2 l hønse el. grøntsagsbouillon
2 løg
2 gulerødder
2 spsk olivenolie til stegning
6 dl risotto
Evt. 1 dl hvidvin
100 g frisk spinat
1/2 bundt persille
200 g rejer
Skal og saft af 1udsprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber.

Tilberedning

Kog bouillonen op.
Pil løgene og skær dem i bitte små tern.
Gulerøddder også i små tern.
Svits løg og gulerødder i olivenolie i en gryde.
Tilsæt risottoris og lad dem svitse med et øjeblik under omrøring.
Hæld hvidvin ved, og lad det koge op.
Tilsæt den varme bouillion ,og rør godt rundt,mens risottoen bringes i kog. Skru ned for varmen og lad risene koge i 10 minutter under låg. Rør af og til.
Skyl den friske spinat og persille,og hak den.
Tjek om risene er møre,og tilsæt lidt kogende vand, hvis de stadig har bid .
Når risene er næsten møre, men stadig har lidt bid (som al dente pasta) tager du 1/3 af risene af og gem dem til dagen efter.
Rør spinat og rejer i risottoen i gryden, og varm godt igennem.smag til med ca. 1 tsk fintrevet citronskal, 2-3 tsk citronsaft samt salt og peber.

Tip

Jeg valgte at lave retten uden rejer og stegte en kotelet, det kan varmt anbefales.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

Andre opskrifter fra Lindas køkken