Smukt på din Smartphone

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Lindas Køkken

Lindas opskrifter 

Ingredienser

Til 4 portioner:

1 stor poulard el.hane
40 g smør el. Raps olie
Salt,peber.
1-2 fed hvidløg
2 spsk. Cognac
250 g skalotteløg
1-2 gulerødder
1/4 selleri
250 champignoner
Lidt persille
Lidt timian
1-2 laurbærblade
4 dl rødvin (ikke for sød)
Evt. 1-2 spsk. Hvedemel

Tilberedning

Hanen parteres og brunes i en stegegryde
Tilsæt salt, peber samt hvidløg
Kødet kan flamberes med cognac
Herefter tilsættes de hele skalotteløg, gulerødder der er skåret i skiver og selleri i tern, samt persille, timian og 1-2 laurbærbladet
Rødvin skænkes ved
Retten dampes ved svag varme.
Ca. 10 min.inden retten er færdig tilsættes de rensede og halverede champignoner.
Sovsen kan jævnes med lidt hvedemel el. Maizena
Hertil kan serveres ris el. flute.

Tip

Salat: 
Da vi har taget hul på en selleri vil det være oplagt at lave denne salat til:

Bagt selleri med gremolata på grøn bund


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken