Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

Kartoffelpandekage med stenbiderrogn

Ingredienser

Til 4 portioner:

3 mellemstore kartofler, rives groft på råkosten.
3 æg piskes
1 spsk. mel
rødløg
creme fraiche
stenbiderrogn
Salt, peber

Tilberedning

Kartoffelpandekager:
Bland kartofler, æg, mel, salt og peber i en skål, hvis der er for meget væde, så hæld lidt fra.
Kartoflerne giver lidt væde fra sig.

Steges som pandekager, jeg bruger olie at stege i.

Jeg serverer den på følgende måde:
Først en pandekage, så stenbiderrogn, creme fraiche og finhakket rødløg.
1 glas hvidvin.

Tip

Køb rigeligt stenbiderrogn, fryse egnet. Og rognen er billig nu.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

 


 

Anmeldelser

"Mine børn og børnebørn har med stor fornøjelse spist den gode stenbiderrogn, der var stor enighed om at kartoffel blinis var et fint alternativ til almindelige blinis, smagte rigtig godt, vil med stor fornøjelse lave den mange gange.
Jeg prøvede dem også med kun et æg, hvilket jeg syntes var nok, det gav mindre væske."

Med venlig hilsen
Lis Eskildsen