Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Klik på de tre blå linjer for at se menuen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

Billede er på vej fra lindas køkken 

Ingredienser

Til 4 portioner:

4 stk. Kyllingebryst
1 l grøntsagsbouillon
2 dl bulgur
50 gram feta

Melonsalat
1/2 galiamelon
1/2 frøskalsmelon el. Honningmelon
1 agurk
I bundt mynte
1/2 bundt bredbladet persille
1 bundt radiser
Ristede græskarkerner.
50 g græskarkerner
Salt

Citrondressing
Saft af 2 citroner
1 dl olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Pocher kyllingbrystfilterne.
Læg kyllingen i kogende bouillon og skru ned for varmen.
Lad kødet ligge i bouillon i 10-12 min.
Tag kyllingen op, og lad den køle af.
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
Afkøl i koldt vand i en si.

Melonsalat:
Skær melonkødet og agurk i små tern.
Skyl mynte og persille,hak det fint.
Rens radiserne, og skær dem i små tern.
Bland melon, krydderurter og radiserne i et stort fad.
Riv kyllingekødet i strimler og bland med melonsalaten.

Ristede græskarkerner: 
Rist græskarkerner på en varm, tør pande, indtil de begynder at hoppe.
Krydr med salt og hæld over salaten.

Smuldr fetaen over salaten.

Citrondressing:
Bland citronsaft og olie og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over melonsalaten.
Og server med bulgur.

 

God Appetit!
Hilsen Lindas køkken