Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

 Lindas opskrifter i maj måned

Ingredienser

Til 4 portioner:

Kalveculotte:
1 kalveculotte på 1 kg
Salt og peber

Forårsslaw: 
300 g spidskål
1 bundt radiser
200 g agurk

Creme: 
75 g græsk yoghurt 10%
75 g rygeost 10%
1 spsk mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
4 spsk finskåren purløg
1 tsk sukker
Salt og peber

Tilberedning

Kalveculotte: 
Krydres godt med salt og peber
Steges i 15 min. Ved 225 grader og derefter 25 min ved 200 grader. Brug stegetermometer 60 grader for rosakød.

Forårsslaw: 
Spidskålen snittes fint. Radiserne skæres i tynde skiver
Agurken flækkes på langs, tá kærnerne ud og skær den i små terninger. 

Creme:
Rør cremen sammen og bland den med grøntsagerne.

Tilbehør evt. stegte kartofler, skysovs.

Tip

Man kan også hakke lidt hvidløg, citronskal og persille. Drysse på stegen efter de 15 min. Denne blanding kaldes 
Gremolate. 


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken