Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Lindas Køkken

Pollo Arrosto con arancio e limone

juni01 Lindas opskrifter juni

Ingredienser

Til 4 portioner:

1 kylling
4 fed hvidløg
skal og saft af 1 appelsin
skal og saft af 1 citron
frisk rosmarin
friske salvieblade
laurbærblade
enebær
salt og peber.
olivenolie 

Tilberedning 

Skær kyllingen på langs af rygbenet vend den om og pil rygbenet ud. Snit i brystbrusken. Tryk kyllingen flad.
Skyl krydderurterne, hak disse sammen med hvidløgene.

Skindet løsnes forsigtigt på bryst og lår, put krydderurterne og reven skal af appelsin og citron ind mellem skin og kød.

Gnid godt med salt og peber.
Læg kyllingen i et ovnfast fad. 
Drys af krydderurterne rundt i fadet. 

Brun kyllingen ved 220 grader i ca 10 min. 
Hæld citrussaften over kyllingen.
Dæmp varmen til 180 grader og steg videre i ca 45 min. til kyllingen er mør.

 

God Appetit!

Hilsen Lindas køkken