Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

 

Lindas Køkken i juli Årstidernes opskrifter juli

Ingredienser

Til 4 portioner:

600-700 g laks

Ærtepure:
300 g ærter
1 dl vand
Salt og peber
1-2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft

Karryurter:
1/2 broccoli
3 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 tsk karry
2 fed finthakket hvidløg
1-2 spsk citronsaft
Lidt dild og snittet purløg

Tilberedning

Skær laksen 4 portionsstykker, krydr med salt og peber.

Ærtepure:
Kom ærter og vand i en gryde, og gi det et opkog.
Blend ærter og 1/2 dl vand til pure.
Tilsæt salt og peber. Olivenolie og citronsaft.

Karryurter:
Skær broccoli i små buketter og skær og snit gulerødderne.
Snit forårsløg i mindre stykker.
Steg broccoli, gulerødder og forårsløg i 3-4 min. Krydr med karry,hvidløg, salt og peber. 
Steg lidt videre kom citronsaft og dild og purløg på.

Tip

Tilbehør: Evt. kartofler eller brød.

Ærtepure kan også bruges til en lammekotelet, puren kan da smages til med basilikum og lidt hakket løvstikke.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken