Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

 

Lindas Køkken i juli Årstidernes opskrifter juli

Ingredienser

Til 4 portioner:

600-700 g laks

Ærtepure:
300 g ærter
1 dl vand
Salt og peber
1-2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft

Karryurter:
1/2 broccoli
3 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 tsk karry
2 fed finthakket hvidløg
1-2 spsk citronsaft
Lidt dild og snittet purløg

Tilberedning

Skær laksen 4 portionsstykker, krydr med salt og peber.

Ærtepure:
Kom ærter og vand i en gryde, og gi det et opkog.
Blend ærter og 1/2 dl vand til pure.
Tilsæt salt og peber. Olivenolie og citronsaft.

Karryurter:
Skær broccoli i små buketter og skær og snit gulerødderne.
Snit forårsløg i mindre stykker.
Steg broccoli, gulerødder og forårsløg i 3-4 min. Krydr med karry,hvidløg, salt og peber. 
Steg lidt videre kom citronsaft og dild og purløg på.

Tip

Tilbehør: Evt. kartofler eller brød.

Ærtepure kan også bruges til en lammekotelet, puren kan da smages til med basilikum og lidt hakket løvstikke.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

Andre opskrifter fra Lindas køkken