Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Klik på de tre blå linjer for at se menuen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

December 2015 

Ingredienser

Til 4 portioner:

200 g bacon
5 porrer i ringe evt . Lidt mindre.
4 kyllingefileter (kalkunbryst kan også bruges)
2 dl hvidvin
2 dl fløde
Salt og peber
1 ps. reven ost. 

Tilberedning

Steg bacon - herefter svitses porrer med et øjeblik
Hvidvin og fløde hældes i og krydres med salt og peber
Hældes i et smurt ildfast fad og kyllingefileter lægges ovenpå.
Drysses med reven ost.
225 grader i ca. 20 min. (måske lidt mere)
Kan serveres med ris el flute og en skål god salat. 

Tip

En hurtig lavet og let ret som godt kan laves om formiddagen og sættes i køleskab. Og først sættes i ovnen senere på dagen.
God jul til jer derude, denne ret er en hjælp til en dag, hvor der er mange gøremål op til jul.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken