Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Med seniorklubben til Humlemagasinet

13. september 2017  

Tårup-Frørup Seniorklub havde inviteret på en eftermiddagsudflugt til Humlemagasinet i Harndrup. 30 seniorer trodsede vejrudsigten om den første septemberstorm i mands minde og var mødt forventningsfulde frem til en spændende udflugt.

I Tårup stod vi i læ af det gode gamle forsamlingshus indtil bussen dukkede op og vi kom afsted.

Med Seniorklubben til Humlemagasinet

Undervejs til Humlemagasinet i Harndrup på vestfyn, fortalte Ellen Larsen - der er medlem af Seniorrådet i Nyborg Kommune - om et arrangement de holder for alle 60+ på Bastionen, Nørrevoldgade 63 i Nyborg den 2. oktober i anledning af FN's internationale ældredag. Temaet for arrangementet er "Hvordan kan vi drage nytte af ældres erfaringer, ressourcer og indsats i fremtidens samfund?"

Programmet er sammensat således:

Program
14:00 Velkomst ved Nyborg Marinekor og Seniorrådsformand Kurt Klein Taanquist
14:15 Underholdning ved Nyborg Marinekor
14:40 Festtale ved tidligere formand for Danske Ældreråd Bent Rasmussen
15:15 Kaffe med æblekage og småkager
16:00 Musik og sang ved Therese og Hans Henriksen
16:30 Afslutning

Tilmelding senest 28. september 2017 på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på en af følgende tlf. 4016 3571 Kurt T. eller 2120 4971 Kirsten T.
Arrangementet er gratis.

Valg til Seniorrådet
Ellen gjorde også opmærksom på det kommende valg til Seniorrådet i november. Valget afholdes sammen med kommunalvalget, og alle borgere over 60 år i Nyborg Kommune modtager et valgkort inden valget, der medbringes til valgstedet.

Seniorrådet er seniorers bindeled til Nyborg Kommunees politikere og forvaltning. Så husk at stemme, hvis du er 60+.

Med Seniorklubben til Humlemagasinet.

Vel ankommet til Humlemagasinet blev vi bænket i Dagmarsalen, hvor en af de to daglige ledere på stedet - Peder Pedersen - indledningsvis fortalte om Humlemagasinet.

Humlemagasinet udgør i dag en af de væsentligste kulturelle attraktioner i Middelfart Kommune med omkring 14.000 besøgende i de 7 måneder, der holdes åbent.

Aktiviteterne begyndte i det små i 1990, hvor Peder og Ole etablerede Humlemagasinets Galleri med skiftende udstillinger af malerier og anden kunst. Galleriaktiviteterne blev gradvist ændret og udviklet til de kongelige og kulturhistoriske udstillinger om sommeren og den store juleudstilling i november og december. Haverne dækker i dag 10 tdr. land med omkring 25 forskellige temahaver, der stadig udvikles. Samtidig er der blevet etableret tre museer: Humlemuseet, Sigfred Pedersen Museet samt Historisk Dukkemuseum. 
​Dagmarsalen anvendes til musikalske arrangementer, foredrag med mere.
Som et lokalt, kulturelt samlingspunkt ønsker Humlemagasinet ikke blot at tilbyde kulturelle oplevelser inden for flere forskellige kulturelle genrer, men ønsker samtidigt at kunne tilbyde totaloplevelser til forskellige interessegrupper, der ved et besøg kan få et bredt indblik i kultur, lokalhistorie, kongelige og historiske udstillinger, haver med mere.

Humlemagasinet er endvidere et samlingssted for ildsjæle, med mange frivillige, der anvender fritiden på at arbejde i Humlemagasinet, hvilket bevirker et stort socialt fællesskab.

Med Seniorklubben til Humlemagasinet.

Peder fortalte videre på bedste vis om Sigfred Pedersen museet, Dukkemuseet og Humlemuseet. Afslutningsvis inden rundturen i Humlemagasinet, fortalte Peder videre om deres særudstilling omkring De Dansk-Vestindiske øer.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Rundturen startede i Sigfred Pedersen museet, med mange avisudklip, billeder og effekter fra hans liv. ​Et stort udvalg af hans mange produktioner kan også ses i museet.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Mens vi besøgte Sigfred Pedersen og Humlemuseet, havde Humlemagasinets frivillige kræfter nået at få dækket kaffbord og lavet kaffe til os i Dagmarsalen. Lagkagen var en uforglemmelig lækker oplevelse både hvad angår smag og omfang.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Udstillingen om de Dansk-Vestindiske øer besøgte vi efter kaffen. Det er en flot samling der fortæller historien om de tre øer på en spændende måde.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Vi sluttede i Humlemagasinets historiske dukkesamling.

​I 2006 lykkedes det Humlemagasinet at komme i kontakt med kunsthåndværkeren Kirsten Günther Eriksen fra Kerteminde, der havde haft et museum med historiske dukker i 12 år i den gamle møllestub ved siden af Johannes Larsen Museet. Grundet sygdom ønskede Kirsten at sælge.
Desværre døde Kirsten, så det blev hendes mand Erik Eriksen, der solgte samlingen til Humlemagasinet, efter at det var lykkedes at skaffe de nødvendige midler fra fonde og private.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Den unikke samling på i alt 137 porcelænsdukker af royale og historiske personer var blevet skabt gennem mange år. Med historisk interesse var kunsthåndværker ​Kirsten Gynther gået i gang med at studere berømtheder i Danmark, og gennem 24 år skabte hun samlingen af berømtheder, der omfatter hele det Oldenborgske kongedynasti gennem 415 år fra Chr. 1 til Frederik d. VII samt deres dronninger og forskellige friller, og til den Glückborgske slægt fra Chr. IX til og med Kronprinsesse Mary.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Det var utroligt fascinerende at se den detaljerigdom og akkuratesse der er lagt i fremstillingen af dukkerne.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Inden hjemturen til vore landsbyer igen, var der nogle der nåede at se Humlemagasinets store flotte parkanlæg - i lyntempo mellem regnbygerne. Og blandt dem der nåede det, var der stor enighed om at vende tilbage på en solskinsdag..

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Med seniorklubben til Humlemagasinet

Med seniorklubben til Humlemagasinet

På vej hjem i bussen - efter lidt afstikkere i det bølgende Morten Korch'ske regnvåde Fyn, takkede Bjarne fra komiteen af med æbler af egen avl og for opbakningen til arrangementet.

Mange tak til Seniorklubbens komite' for en spændende eftermiddag på Vestfyn.

Med seniorklubben til Humlemagasinet

© foto og reportage Steen Jensen

Tidligere arrangementer i Tårup-Frørup Seniorklub

 • Historien om de fynske tysklandsarbejdere

  Historien om de fynske tysklandsarbejdere

  Tirsdag den 04. februar 2020 kl. 14:00 i Frørup Forsamlingshus Program: Arkivleder cand phil i historie Jytte Raun fortæller om de fynske tysklandsarbejdere – hvem var de, og hvorfor tog de til Tyskland for at arbejde under Besættelsen fra 1940 til 1945. Jytte Raun fremlægger interview med 3 tysklandsarbejdere om hvordan Læs mere
 • En meget musikalsk eftermiddag

  En meget musikalsk eftermiddag

  14. januar 2020:  Organist Anne Marie og bratschist Knud Erik Jørgensen var på besøg i Tårup-Frørup Seniorklub tirsdag eftermiddag i Tårup Forsamlingshus. Anne Marie er organist i flere af de østfynske kirker og Knud Erik har spillet i Odense symfoniorkester i mange år.De underholdt dygtigt med akkompagnement til syngselv sange Læs mere
 • Til uhøjtidelig eftertanke

  Til uhøjtidelig eftertanke

  12. november 2019:  Er vi de gamle unge eller de unge gamle? Skuespiller Agnethe Bjørn og pianist Lisbeth Sylvest tog os med på en musikalsk rejse i Frørup Forsamlingshus, hvor de på en uhøjtidelig måde kom rundt om spørgsmålet.  Det blev en stor og fin oplevelse med dejlige sange, gruk, Læs mere
 • Forrygende høstfest

  Forrygende høstfest

  8. oktober 2019: Tårup-Frørup Seniorklub mødtes tirsdag aften til en festlig og forrygende Høstfest i Tårup forsamlingshus. Den oksekødssuppe var god og velsmagende som Søren plejer at koge den. Oksekødet var godt mørt og peberroden kradsede i næsen som den skal. Ingen købekager her når Seniorklubben holder fest. Her var Læs mere
 • Jomfru Maries sengehalm og Laksemenu

  Jomfru Maries sengehalm og Laksemenu

  11. september 2019: Tårup-Frørup Seniorklub på Skarø-turonsdag d. 11. september. Som planlagt mødtes alle (40 personer deltog) kl. 9.50 på parkeringspladsen ved Frørup Andelskasse. Derfra koordineret samkørsel i 10 biler til Svendborg, hvor bilerne blev parkeret ca. 10 min. gang fra Stenhøje-færgelejet, hvor den ene af vores guider, Lene, stødte Læs mere
 • Turen gik til Samsø

  Turen gik til Samsø

  Tirsdag den 7. maj 2019 stod 52 seniorer i Tårup-Frørup Seniorklub meget tidligt op, for at komme med på klubbens forårsudflugt til Samsø.  Samsø er øen som har det hele. Unik natur, idylliske landsbyer, børnevenlighed, råvarer og kunstnermiljø samt energivenlighed. Derfor var det en busfuld forventningsfulde seniorer, der drog afsted Læs mere
 • Forårsfest i Seniorklubben

  Forårsfest i Seniorklubben

  20. marts 2019: Onsdag aften holdt Tårup-Frørup Seniorklub sin traditionsrige forårsfest i Frørup Forsamlinghus. En rigtig festlig aften med god mad, god underholdning og veloplagt selskab. Aftenens menu var forfriskende fornyet i forhold til traditionen og faldt i god jord hos seniorerne. Menuen bestod af lakseroulade, frikadeller og varm kartoffelsalat og Læs mere
 • Letfærdige og løsagtige

  Letfærdige og løsagtige

  Den 6. februar 2019:   Tårup-Frørup Seniorklub havde inviteret historiker Carsten Egø Nielsen, Slagelse til at fortælle om "Pigerne på Sprogø", ved klubbens februar komsammen i Frørup Forsamlingshus. Carsten Egø Nielsen der nu er pensioneret og har skrevet en bog om Slagelses historie, var på et tidspunkt på en guidet tur Læs mere
 • Koncert, fællessang og Banko

  Koncert, fællessang og Banko

  Onsdag den 9. januar 2019 havde Seniorklubben inviteret til underholdning med Lindø Harmonikaklub og banko efter kaffen. Vi fik en flot times koncert af det 11 mand store harmonikakluborkester, som også rummede to guitarister og en trommeslager. Skøn musik strømmede ud i Tårup Forsamlingshus fra orkestret, til glæde for de Læs mere
 • Adventsmøde

  Adventsmøde

  06. december 2018:   Torsdag eftermiddag var der Adventsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub i Tårup Forsamlingshus. En lille skare seniorer havde fundet vej til arrangementet, der bød på musikalsk underholdning med Bjergbakkens Cabaret ved Per Rye og Birgit Holm. Her var både jule musik og musik fra Giro 413. Ved kaffebordet var der Læs mere
 • På cykeltur til Ukraine

  På cykeltur til Ukraine

  14. november 2018: Seniorklubben havde idag besøg af gårdejer Knud Rasmussen, Svindinge, der også er medejer af en gård i Haivoronka i Ukraine. Denne gang fortalte Knud Rasmussen om en nylig gennemført cykeltur fra hjemmet og til gården i Ukraine. Cykelturen foregik i maj-juni 2018 og var sammenlagt på 1500 Læs mere
 • Høstfest i Seniorklubben

  Høstfest i Seniorklubben

  10. oktober 2018: Tårup-Frørup Seniorklub holdt her til aften den årlige Høstfest i Tårup Forsamlingshus. Klubbens komité havde på flotteste vis pyntet den store sal op med blomster og blade i høstfarverne. Søren var i køkkenet og havde i løbet af dagen kogt en dejlig oksekødssuppe til Høstfesten. Det møre Læs mere
 • Udflugt til arresten

  Udflugt til arresten

  19. september 2018:   Tårup-Frørup Seniorklub havde arrangeret en fin halvdags udflugt til Faaborg og omegn. Udflugtens hovedmål var et besøg i Ø-havmuseets afdeling i Faaborg arrest. I det dejlige september sensommervejr gik turen med bus til Fåborg og Arresten der har til huse på byens torv. Det store hus på Læs mere
 • Fantastisk forårstur

  Fantastisk forårstur

  Tårup-Frørup Seniorklubs forårsudflugt 8. maj 2018. Fantastisk forårstur med Frøruprejser, som havde allieret sig med Bergholdt Busser, så både bus og chauffør var derfra, men det gjorde ikke turen mindre god.Tirsdag morgen stod i solens tegn – det blev en strålende dag.Efter opsamling i Tårup, i Frørup og sidst i Ørbæk kl. Læs mere
 • Tårup-Frørup Seniorklubs forårsfest 2018

  Tårup-Frørup Seniorklubs forårsfest 2018

  21. marts 2018:  Godt 30 feststemte klubmedlemmer var samlet til vores årlige forårsfest, desværre en del afbud pga. sygdom - af samme grund måtte dem, der var arrangeret til at spille og underholde melde afbud i sidste øjeblik, men afløsere fundet - og det var en stor  succes. Minna Sørensen ved tangenterne Læs mere
 • Historien lever først, når den bliver fortalt

  Historien lever først, når den bliver fortalt

  07. februar 2018:   Ny-udsprungne forsythiagrene, hjemmebagte boller, flødeskumskage, en god historie - rammen var sat for Seniorklubbens aktive deltagere fra Tårup og Frørup - denne onsdag eftermiddag i Frørup Forsamlingshus. En veloplagt Janus Møller Jensen fra de Østfynske museer fortalte først baggrundshistorien om Nyborg Slot og Danmarks Riges Hjerte og om arbejdet Læs mere
 • En munter time og bankospil

  En munter time og bankospil

  10. januar 2018  Tårup-Frørup Seniorklub startede det nye år op med en munter time med Sømandskvartetten fra Nyborg Marineforening. Kvartetten underholdt på mundharpe, klarinet, violin og selvfølgelig med sang. Det hele en god times tid plus et par ekstranumre. Sangene bevægede sig verden rundt på havene og også lidt på Læs mere
 • Adventsmøde i Seniorklubben

  Adventsmøde i Seniorklubben

  06. december 2017:   Tårup-Frørup Seniorklub holdt onsdag eftermiddag et hyggeligt adventsmøde i Tårup Forsamlingshus. Den musikalske underholdning stod Bodil og Hans Rytter for. De spillede og sang for på julens melodier. Som en ekstra bonus tog de os med på en spændende tur til Australien, gennem billeder og fortællinger om Læs mere
 • Degnens forunderlige fortællinger

  Degnens forunderlige fortællinger

  15. november 2017: Seniorklubben var samlet til Efterårsmøde i Frørup Forsamlingshus og Seniorklubbens komité havde fået forfatteren Torben Kragh Jensen fra Vindinge til at læse nogle af sine forunderlige fortællinger for os. En gammel degn i Vindinge Landsbyskoles fjerne fortid har efterladt sig nogle gamle kladdehæfter, som rummer en skatkiste Læs mere
 • Høstfest i Seniorklubben

  Høstfest i Seniorklubben

  11. oktober 2017:  Onsdag aften holdt Tårup-Frørup Seniorklub den årlige høstfest i Tårup Forsamlingshus. 50 seniorer var mødt frem til festen, hvor Søren var i køkkenet og Kogsbølle Køkkenband underholdt i salen. Højskolesangbøgerne kom straks i brug. Suppen, oksekødet og den sur-søde peberrodssovs var god og veltillavet som sædvanlig. Efter Læs mere
 • Med Seniorklubben til Humlemagasinet

  Med Seniorklubben til Humlemagasinet

  13. september 2017   Tårup-Frørup Seniorklub havde inviteret på en eftermiddagsudflugt til Humlemagasinet i Harndrup. 30 seniorer trodsede vejrudsigten om den første septemberstorm i mands minde og var mødt forventningsfulde frem til en spændende udflugt. I Tårup stod vi i læ af det gode gamle forsamlingshus indtil bussen dukkede op Læs mere
 • Udflugt til Fanø

  Udflugt til Fanø

  16. maj 2017:  Tirsdag den 16. maj var 52 forventningsfulde seniorer fra Tårup og Frørup tidligt oppe og klar til at være med på Seniorklubbens udflugt til Fanø.  Forårsturen til Fanø med Frøruprejser startede, ikke som sidste år i højt solskin, men i gråvejr og regn - med opsamling i Tårup Læs mere
 • Forårsfest i Seniorklubben

  Forårsfest i Seniorklubben

  22. marts 2017   Seniorklubben holdt sin årlige Forårsfest i det flotte nyrenoverede Frørup Forsamlingshus onsdag aften. Seniorklubbens komite' kunne byde klubbens medlemmer velkommen med flot pyntede borde, en god menu, levende musik og underholdning. Arne Ploug og Peder Sørensen stod for underholdningen og spillede på harmonika og guitar til Læs mere
 • At drive landbrug i Ukraine

  At drive landbrug i Ukraine

  Conny og Knud Rasmussen fra Svindinge har drevet landbrug i Ukraine i mange år. Onsdag den 15. februar var de på besøg i Seniorklubben i Frørup Forsamlingshus for at fortælle om deres oplevelser og erfaringer hermed. Utroligt spændende foredrag Deres jord - de har forpagtet 1200 ha. - ligger i den vestlige Læs mere
 • Old Stars i Seniorklubben

  Old Stars i Seniorklubben

  11. januar 2017:  Tårup / Frørup Seniorklub startede 2017 med en hyggelig eftermiddag i Tårup Forsamlingshus. Kjeld Larsen bød velkommen på komiteens vegne - og på programmet stod en god times underholdning med de lokale syngepiger "Old Stars" ført an af Bodil Rytter, Ørbæk og Læs mere
 • Hvad er det der gør Jul til noget særligt

  Hvad er det der gør Jul til noget særligt

  06. december 2016:   I Tårup-Frørup Seniorklub er det f.eks. et hyggeligt advents møde i Tårup Forsamlingshus, med sang, musik og historier. Seniorklubben havde besøg af Bodil og Hans Rytter, Ørbæk, der gennem julesange og små eftertænksomme historier sørgede for den musikalske underholdning. Sognepræst André Friis Møller læste afslutningsvis en julehistorie. Læs mere
 • Tangen - et foredrag med Ib Nederland

  Tangen - et foredrag med Ib Nederland

  16. november 2016   Onsdag eftermiddag var der foredrag i Tårup-Frørup Seniorklub, med tidligere folkeskolelærer Ib Nederland om udvandringen fra Danmark til USA i perioden 1850 - 1930. Ib Nederland fortalte på en spændende måde om USA's tilblivelse, om indvandringen fra Danmark og om egne oplevelser hos familien i Californien.Om udvandreres Læs mere
 • Høstfest i Seniorklubben

  Høstfest i Seniorklubben

  Høsten er overstået, efteråret er hastigt undervejs og Tårup-Frørup Seniorklub holdt traditionen tro høstfest i Tårup Forsamlingshus tirsdag den 18. oktober 2016.  Kokken Søren var i køkkenet og havde brugt dagen på at koge en dejlig velsmagende oksekødssuppe, der blev efterfulgt af  oksekødet og peberrodssovsen. Fra Ørbæk var indforskrevet tre Læs mere
 • Udflugt med Seniorklubben til Frydenlund Zoo

  Udflugt med Seniorklubben til Frydenlund Zoo

  Torsdag den 22. september 2016: Det blev en dejlig tur til Frydenlund Zoo. Ind over det skønne Fyn, og med Erik Lund som chauffør, får du hørt en masse. I parken havde vi 1 1/2 time på egen hånd. Kaffe kl. 15 med boller og lagkage. Ejeren Hans Åge Jægersen Læs mere
 • Med Seniorklubben til København

  Med Seniorklubben til København

  10. maj 2016  Tårup-Frørup Seniorklubs forårstur d. 10. maj til København, blev nærmere en sol- og sommertur, vejret var med os fra start. Dagen startede med opsamling i Tårup kl. 7.30, derefter Frørup og så Ørbæk, hvor de sidste deltagere steg på bussen.Kursen blev sat mod Storebæltsbro og Sjælland. Efter Læs mere
 • Forårsfest i Seniorklubben

  Forårsfest i Seniorklubben

  Onsdag den 16. marts 2016 holdt Seniorklubben Forårsfest i Frørup Forsamlingshus. Den meget hyggelige aften bød på: Sild, laks, tarteletter og ost samt kaffe og småkager - hertil sang og musik/underholdning og en lille svingom. Seniorklubbens komite - Bjarne Olsen og Asta Madsen, Karen og Otto Mortensen, Jette og Kjeld Larsen, Elsebeth Læs mere
 • Der fløjtes til afgang

  Der fløjtes til afgang

  Tirsdag den 16. februar 2016 var der foredragseftermiddag i Seniorklubben, om den gamle og tidligere jernbanestrækning mellem Svendborg og Nyborg.  Lars Viinholt-Nielsen fra Risskov, der har skrevet en bog om banens historie, var i Frørup Forsamlingshus og fortalte på en spændende og detaljerig måde om den nu nedlagte jernbane. Lars Viinholt-Nielsen Læs mere
 • Banko og 40 år som telegrafist på Verdenshavene

  Banko og 40 år som telegrafist på Verdenshavene

  12. januar 2016 Tårup og Frørup Seniorklub var den første til at skyde 2016-aktiviteterne i gang, med et rigtigt hyggeligt eftermiddagsarrangement. For at styrke kamp- og klubånden i det nye år, startede vi eftermiddagen med klubsangen. Straks derefter tog telegrafist Marie Finne fat på, at fortælle om sit spændende liv Læs mere
 • Adventsmøde i Seniorklubben

  Adventsmøde i Seniorklubben

  Tirsdag den 8. december 2015 holdt Seniorklubben Adventsmøde i Tårup Forsamlingshus. Det blev en hyggelig eftermiddag med flot luciaoptog og sang ved Refsvindinge friskoles yngste elever.Efter optoget sang børnene både solo og korsang. Bordene var fint julepyntet med lys og blomster. Der blev serveret kaffe og æbleskiver samt hjemmebagte småkager Læs mere
 • En eftermiddag med Arne Ploug i Seniorklubben

  En eftermiddag med Arne Ploug i Seniorklubben

  Onsdag den 18. november havde vi en rigtig hyggelig og munter eftermiddag i Frørup Forsamlingshus. Der var ca. 35 til kaffe med boller og pæretærte. Arne Ploug fra Gudme spillede på harmonika og sang. Havde sanghæfter med fra sangens år - 2008. Så der blev sunget og grinet. Arne fortalte og Læs mere
 • Høstfest i Seniorklubben

  Høstfest i Seniorklubben

  13. oktober 2015 Tårup-Frørup Seniorklub inviterede til Høstfest i Tårup Forsamlingshus tirsdag den 13. oktober 2015. Menuen stod som sædvanlig på oksekødssuppe og oksesteg med grønne bønner og peberrodssovs, kaffe og hjemmebagte småkager. Ellen og Peter Larsen havde på bedste vis været i køkkenet og sørget for den veltillavede mad. Læs mere
 • Med Seniorklubben på Møntergaarden

  Med Seniorklubben på Møntergaarden

  Torsdag den 17. september drog 29 medlemmer af Tårup-Frørup Seniorklub afsted på udflugt til Møntergaarden i Odense. Møntergården er som museet selv beskriver det, Odenses kulturhistoriske museum - en kulturel smeltedigel for kreativitet, viden og oplevelser. Udstillingerne på Møntergården tager udgangspunkt i Odense og Fyns historie.  - Og det Læs mere
 • Sensommermøde i Frørup Præstegård

  Sensommermøde i Frørup Præstegård

  Til Sensommermødet i Frørup Præstegård var der torsdag eftermiddag mange, der havde taget sig tid til at høre om præstefamiliens tur til Paris, om byen og den franske kultur. Med billeder og musik, sang og stort kagebord tilbragte vi et par hyggelige timer sammen i en parisisk god stemning – som Læs mere
 • Med seniorklubben til Søby brunkulslejer

  Med seniorklubben til Søby brunkulslejer

  Tirsdag den 5. maj 2015 stod Tårup-Frørup Seniorklub tidligt op og tog på udflugt til Jelling Kirke og Søby brunkulslejer. Over 50 velfornøjede seniorer havde løst billet til en spændende forårsudflugt til Jylland. På programmet stod besøg i Jelling, middag på Søbyhus Kro og et guidet besøg i Søby Brunkullejers Læs mere
 • Forårsfest

  Forårsfest

  Onsdag den 25. marts holdt Tårup-Frørup Seniorklub sin Forårsfest i Frørup Forsamlingshus. Det blev en fin aften i Forsamlingshuset med dejlig mad og god underholdning med Claus Bastrup fra Hasmark, der spillede på harmonika og Benny fra komiteen der sang. Komiteen blev hædret for deres gode og store arbejde for Seniorklubben. Læs mere
 • KZ-fange DN 73085

  KZ-fange DN 73085

  Tirsdag den 17. februar 2015 var der foredrag med Poul Nielsen, Odense i Tårup-Frørup Seniorklub. Ca. 45 var mødt op til seniorklubbens velbesøgte arrangement, der som sædvanlig blev indledt med seniorklubbens egen sang. Herefter begyndte Poul Nielsen på sit foredrag om tiden i hans liv, som KZ-fange i koncentrationslejren Sachsenhausen, Læs mere
 • Sang, musik og lysbilleder i Tårup-Frørup Seniorklub

  Sang, musik og lysbilleder i Tårup-Frørup Seniorklub

  Tirsdag den 13. januar havde Tårup-Frørup Seniorklub et godt arrangement, med sang, musik og lysbilleder. Bodil og Hans Rytter fra Ørbæk viste flotte billeder fra rejser i Centralasien og fortalte om deres store interesse for fugle. © foto Ingrid Matthiesen Ørbækparret spillede og sang også for Læs mere
 • Adventsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub

  Adventsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub

  Tirsdag den 9. december var der adventsmøde i den meget aktive Tårup-Frørup Seniorklub. Programmet for seniorklubbens adventsmøde, der foregik i Frørup Forsamlingshus, var sammensat med Luciaoptog ved Refsvindinge friskoles yngste børn, kaffebord, og fællessang og oplæsning ved sognepræst André Friis Møller. Refsvindinge friskoles luciaoptog var smukt og børnene sang meget Læs mere
 • Efterårsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub

  Efterårsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub

  Den 11. november 2014 var der efterårsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub. Til mødet, der foregik Frørup Forsamlingshus, var inviteret en dansk-ungarsk foredragsholder Judit Nielsen der bor i Odense. Det blev en spændende eftermiddag hvor Judit Nielsen fortalte om forskellene i kulturer og samfundsforhold i Danmark og Ungarn, som hun har oplevet Læs mere
 • Høstfest i Tårup-Frørup Seniorklub

  Høstfest i Tårup-Frørup Seniorklub

  15. oktober 2014 Tårup-Frørup Seniorklub havde inviteret til Høstfest i Tårup Forsamlingshus onsdag den 15. oktober 2014. Menuen stod på oksekødssuppe og oksesteg med peberrodssovs, kaffe og småkager. Et firemands orkester "Gamle Venner" fra Dalby, stod for musik, underholdning og sang. Orkestret spillede velkendte og velklingende melodier for de unge, Læs mere
 • 1

Kommende arrangementer

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6