Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

I 2019 kan du være med til at gøre en forskel for demensramte borgere og deres pårørende med midler fra Nyborg Kommunes borgerbudget. Send din gode idé senest 2. maj 2019.


Nyborg Kommune inviterer alle borgere til at tage del i udviklingen på demensområdet. Byrådet har afsat 300.000 kr. til et borgerbudget i 2019, hvor det er borgere, der udvikler, udvælger og gennemfører nye, spændende projekter.

Borgerbudgettet er en del af Nyborg Kommunes demensstrategi for 2018-2021, som hviler på en ambition om at medtænke og inddrage lokalsamfundet i demensindsatsen. Med borgerbudgettet håber Nyborg Kommune, at mange borgere vil lade sig inspirere til at udvikle spændende projekter og dermed være med til at gøre strategien til virkelighed.

Kom til informationsmøde 6. marts 2019
Tag din nabo, kollega eller medstuderende under armen og bliv klogere på, hvordan I kan gøre en forskel. Informationsmødet indeholder et inspirerende oplæg om livet med demens, information om borgerbudgettet og mulighed for sparring med medarbejdere inden for demensområdet.

Tid og sted: Kl. 16-17.30 i Auditoriet på Jobcenter Nyborg, Ringvej 3A, 5800 Nyborg. Tilmelding senest 4. marts til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Information om Borgerbudget 2019
Borgerbudgettet for 2019 er øremærket borgerdrevne projekter på demensområdet. Det er altså Nyborg Kommune, der skaber rammen for borgerbudgettet, mens det er op til borgerne selv at fylde rammen ud med nye, spændende projekter.

I borgerbudgettet inviteres borgere til at finde sammen i nyopståede sammenslutninger (fx naboer) eller etablerede foreninger om at udvikle og gennemføre projekter inden for temaer, der afspejler demensstrategien, og som overholder en række formelle kriterier.

Borgerbudgettets temaer er:

Demensvenlige byrum og lokalsamfund
Aktiviteter, der inkluderer og skaber værdi for demensramte og pårørende
Projekter, der styrker viden om demens i Nyborg Kommune
Forslag til demensvenlige projekter sendes til Nyborg Kommune senest 2. maj 2019 (se nedenfor). Herefter udvælges de projekter, som får del i borgerbudgettet, af borgere med en demenssygdom og pårørende til borgere med en demenssygdom.

Klik her for at læse mere om ansøgningsproces, rammesætning og formelle kriterier for borgerbudgettet samt hensyn, der vægtes i udvælgelsen af projekter

Ansøgningsskema (åbent fra 1. marts – 2. maj 2019)
Nyborg Kommune åbner for ansøgninger til borgerbudgettet 1. marts 2019, hvor et online ansøgningsskema vil blive tilgængeligt på denne side. Ansøgningsfrist: 2. maj 2019.

Råd og vejledning
Har I spørgsmål til ansøgningsprocessen, demensfagligheden i jeres projekt og/eller de formelle kriterier for projekter i borgerbudgettet? Nyborg Kommune tilbyder råd og vejledning i hele projektperioden på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all