Søren Manscher solo

Om koncerten:

Mød Søren Manscher solo til en intimkoncert i Tårup! Han deler ud af herlighederne fra sit bramfrie album "Det er balancerne der holder sammen på det hele"
Søren Manschers sange er en sanselig hengivelse til hverdagens finurligheder.
Bizarre blafferture mellem Aarhus og Kbh, forbudte venindefantasier og Irma-skraldeture i DKs næstrigeste kommune. Disse er temaer, Søren berører på debutalbummet, "Det er balancerne der holder sammen på det hele" fra 2019.
I forbindelse med udgivelsen af albummet turnerede Søren hele landet rundt som opvarmning for Søren Huss, der er stor fan af den unge sangskriver. Førstesinglen, "Jeg ser lagener blafre i vinden", er desuden blevet spillet flittigt på P4 og har fået roser af Politiken. Albummet anbefales også fint af musikmagasinet Gaffa.

I løbet af efteråret 2020 runder Søren forskellige hjørner af landet igennem Low-Fi. Denne aften gælder det Bækvej 9s Stuekoncerter hos Henrik i Tårup på Fyn.

Koncert starter 19:30
Dørene åbnes 18:30

Der kan købes drikkevarer til rimelige priser.

Vil du med til koncerten?
Benyt Tilmeldingsknappen herunder og køb din billet

- alternativt ret henvendelse til Henrik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangement oversigt

Start dato Lørdag 19-09-2020 19:30
Slut dato Lørdag 19-09-2020 20:30
Max antal pladser 30
Pris 150 kr.
Arrangør Henrik Kragh - Bækvej 9's Stuekoncerter
Det foregår Bækvej 9´s Stuekoncerter

Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement