Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Velkommen til Tårup

- og et aktivt landsbyliv på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

30. september 2021:  

Brandgaden 7

Philip, Karolina Aleksandra Dymecka Mohr og Peter Meier er flyttet ind i Brandgaden 7 her i juli måned i år.

Karolina er oprindelig fra polen, hun kom til Danmark da hun var 4½ år. Hun er vokset op i Langå, så hun kender området heromkring. Hun er uddannet cand.merc. i erhvervsøkonomi fra SDU. Karolina har boet flere forskellige steder: Odense, Ikast, Kolding og nogle år i USA, hvor hun arbejdede som ejendomsmægler. Nu arbejder Karolina for Faaborg Pharma, en virksomhed i Faaborg der fremstiller hudplejemidler. Karolina er key account manager, hun strukturerer salgsarbejdet og har ansvaret for nøglekunderne.
I fritiden interesserer hun sig udover familielivet også for kinesiologi.

Peter er udlært klejnsmed i 1997 og har arbejdet med faget i 24 år. Sidst har Peter arbejdet for Ebrofrost i Ørbæk, men på grund af en arbejdsskade, måtte han stoppe der og er pt. sygemeldt. Peter har efter de mange år som klejnsmed fået lyst til at skifte branche. Peter vil gerne arbejde med handicappede mennesker og har overvejelser om at uddanne sig i den retning. Peter har taget kurser i dyrehealing og praktiserer også healing.

Philip går i 4kløverskolen i Frørup og interesserer sig meget for frøer, tudser, salamandere og hvad der ellers lever i Arnes lille sø nede bag deres have. Philip har selv en stor skrubtudse, han mener at hvis han kysser den hver aften - ja så må den blive til en fin prinsesse bare at han er lidt tålmodig.

Philpp og skruptudsen

Efter at Karolina og Peter havde mødt hinanden ville de gerne bo i et hus på landet. Karolina kendte til Østfyn og de besøgte Tårup, hvor brandgaden 7 var til salg. De slog til med det samme og så ikke på andre huse. De vidste begge med det samme at det var huset de ville bo i. Og som de siger det er et godt hus - vi vil aldrig flytte mere!

De føler sig alle tre godt tilpas i Tårup. Her er natur, ro, de føler at der er en god energi i landsbyen og skulderne kommer ned når man kommer indenfor byskiltet. De møder megen venlighed og hjælpsomhed i byen og fra deres naboer her i Brandgaden. De glæder sig meget til at tage del i aktiviteterne i Tårup og har allerede taget imod tilbuddet om at deltage i en fællesspisning i Tårup forsamlingshus.

Tårupportalen byder Philip, Karolina og Peter hjertelig velkommen til Tårup og landsbyens fællesskab.

© foto og interview Steen Jensen

  • Almindelig
  • Titel
  • Dato
  • Tilfældig
hent flere hold SHIFT tast for at hente alle hent alle