Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Tårup set
i Bakspejlet

- 2013 - 2021

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Pris til Tårupportalen - fredag d. 1. juni modtog Steen Jensen Nyborg Kommunes og Nordea-fondens Gode Liv-Pris 2018

Steen Jensen er blevet indstillet til prisen, fordi han yder et helt ekstraordinært stort arbejde for at skabe fællesskab og trivsel i landsbyerne Tårup og Frørup. Steen ejer og driver Tårupportalen www.taarupportalen.dk, der er en fælles digital portal for landsbyerne siden 2013. Der er tale om frivilligt ulønnet arbejde. På den dagligt opdaterede Tårupportal kan landsbybeboerne følge med i stort og småt, der foregår i deres område.

Tårupportalen har egne sider på Facebook og Twitter, for ad den vej at brede kendskabet til Tårup-Frørup længere ud i landet med henblik på øget bosætning. I tilknytning til Tårupportalen findes siderne taarupbilleder.dk med billeder fra områdets engagerede amatørfotografer og taarupbogen.dk om Tårup-ejendommenes historie, suppleret med en nostalgisk Facebookgruppe ”Tårup dengang” og "Frørup-dengang"

Et af de nyeste tiltag fra Steens side er, at han har oprettet hjemmesiden Visit Taarup www.visittaarup.dk og her er alt hvad turister har brug for at vide om oplevelser på egnen, overnatningsmuligheder, spisesteder osv. Hjemmesiden er gennemført, fordi Steen har sat links på til f.eks. Visit Nyborg, Visit Fyn og Fisk & Fri.

Tårupportalen medvirker til at skærpe opmærksomheden om det gode liv. Tårupportalen bidrager til at øge fællesskabet mellem Tårup og Frørup, og Steen Jensen udviser et særligt og vedvarende godt initiativ for at fremme det gode liv i Tårup og Frørup, og han gør dette uden at gøre et stort nummer ud af det.

dgl 02 

Steen blev indstillet til den gode Liv- pris 2018 af

Lene Østerlid og Inger Mechlenburg fra Frørup og Gitte L. Albjerg fra Tårup

Vi ønsker Steen Jensen stort tillykke med prisen.

© foto og tekst Inger Mechlenburg