Kulinariske Kildegaarden leverer også i 2016 en gourmet Nytårs Menu.
Seneste bestillingsdag er den 27. december på
Nytårsmenu 2016 fra Kulinariske Kildegaarden
Appetizer:
Crouton med bagt gedeost i serrano og syltede grønne tomater.
Forret:
Sprød papadum med spæde salater, tigerrejer og mangosalsa.
Hovedret:
Smørstegt torskeloin vendt i panko, hertil bagt kartoffelpuré, ærtecreme og sprød pancetta.
eller
Kalvemørtournedos med bagt kartoffelpuré, ærtecreme og sprød pancetta. (+50 kr.)
Dessert:
Nødderulle fyldt med chokolademousse, hertil syltede bær
Hjemmelavet kransekagestykke
Pris pr. couvert: 355 kr. minimum 4 couverter.
Afhentes d. 31. december mellem kl. 14 og 16 på Frørupvej 17, 5871 Frørup
Vi byder på et glas bobler ved afhentning og ønsker hinanden et godt Nytår.
Ved bestilling indbetales depositum på 500 kr.
Bestilling sendes til