Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Kalender

Download som iCal-fil

Mandag, 06 Juli 2020, 13:00 - 16:00
Hits : 685

Vejenlyst - Sommerudstilling

Vejenlyst sommerudstilling

Oplev Vejenlyst første sommerudstilling i vores landlige gallerier med malerier, keramik og installationer fra udvalgte kunstnere samt design fra Anders Vejen Andersen. Derudover mulighed for at nyde stedets smukke natur udsigt.

Vejenlyst er Kunst, Natur og Kultur oplevelser… Det skal opleves!

Invitation - Vejenlyst Sommerudstilling

Kære landsby, det vil glæde os virkelig meget, hvis I vil kigge forbi Vejenlyst og opleve vores første sommerudstilling.
Vi har åben ALLE dage fra mandag d. 6 juli til og med søndag d. 26 juli. Alle dage fra kl. 13 til kl. 16 og der er fri entre.

På sommerudstillingen har vi intet mindre end en verdenspremiere ;) med Anders akryllamper. Fisk, gopler og geometriske former i forskellige størrelser og farver vil lyse op i galleriet …og hvis man spørger hvad vi selv synes om dem… så er de smukke og originale af pokkers til… og derudover giver de en helt særlig belysning.

Udover Anders’ ny lampekollektion vil man i sommerudstillingen møde keramiske værker af skulptør Line Carlsen og flettede installationer af Else Marie Schjerning …og selvfølgelige nogle af vores mere ikoniske installationer og malerier.

Så tag kaffe og madpakke med og på glædeligt gensyn på Vejenlyst …når I har lyst. Kærlige sommerhilsner Anders & Ingrid. Bækvej nr. 10, Tårup, Frørup.

 
Sted :
Vejenlyst
Bækvej 10, Tårup
5871 Frørup
+45 23900087 / +45 27201917
http://vejenlyst.dk/
 

Vejenlyst er
kunst, kultur og natur
En hyldest til mangfoldighed, biodiversitet og lyst!

Vejenlyst i de kommende år:

Kunsten og Udstillinger i Vejenlyst møder du i en af de to bygninger på 300 og 250 m2, der mest bruges som henholdsvis skyggeunivers og galleri. Medierne bliver billedkunst, fotografi, installationer, papirkunst, keramik glas, flet, lyd m.v. Ud over skiftende gæstende kunstnere vil du altid møde Anders’ kunstværker et eller andet sted. Biodiversitet og mangfoldighed tænkes således ikke kun i haverne men også i det kunstneriske program.

Kulturen er bl.a. tænkt i form af foredrag eller talks - den røde tråd i disse møder bliver oplægholdernes passion, vision eller lysten til at lege tankeeksperimenter med sit publikum. Nogle gange bliver vores talks også båret af lyd og bevægelse.. 

Naturen møder du allerede på vej op ad den lange jordvej som fører til Vejenlyst hvor det lange udsyn giver fred til sjælen. Ud over det, der er givet fra naturens side, er vi i gang med at udvikle en række haver, som først bliver tilgængelige efter en årrække. Nogle haver efter permaprincippet, andre efter vores fantasi. Derudover drømmer vi om i løbet af årene at udvikle en del aktiviteter såsom en insektfarm, en gedeloge m.m

 
Del gerne...